Mircea Lucescu ii raspunde primarului Sectorului 1

  426

  Mircea Lucescu l-a contrazis pe primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, dupa ce acesta a anuntat ca renumitul antrenor va reveni la Rapid de anul urmator in functia de presedinte.

  Lucescu a respins ferm aceasta varianta si spune ca Tudorache a incercat doar sa-si faca imagine prin declaratia din urma cu cateva zile.

  Sunt apropiat sufleteste si de Dinamo, si de Rapid… Dar nu pot accepta nicio functie onorifica, de imagine, la Rapid pentru ca i-as dezamagi pe dinamovisti. La fel, as spune ‘nu’ lui Dinamo fiindca nu ar fi corect fata de rapidisti.

  Deci ce s-a speculat in presa in ultimele zile nu e adevarat, e doar o chestiune de marketing! Pancu mereu ma invita la meciurile Rapidului si merg cu placere… Daca imaginea mea acolo ajuta Rapidul e o reala bucurie! Dar atat…“, a spus Lucescu pentru Fanatik.

  Citește și: Rapid va avea un nou patron: Anuntul facut de primarul Sectorului 1

  Declaratia lui Lucescu vine dupa ce, la inceputul saptamanii, Tudorache facuse un anunt care ii incanta pe fanii rapidisti.

  Cand vom ajunge in Liga 1, in anul 2020, cu un antrenor ca Pancu si cu un presedinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cota mai mare. Toti isi doresc ca acest club sa reprezinte Romania in cupele europene“, a anuntat Tudorache intr-o interventie la Realitatea.

  Rapid, echipa sustinuta de Primaria Sectorului 1, evolueaza in acest moment in Liga a 3-a, dar are sanse uriase de promovare in Liga 2.

  Mircea Lucescu a mai fost la Rapid in doua randuri, 1997-1998 si 1999-2000, ca antrenor.