O femeie din București a anunțat poliția că fiica sa și concubinul ei nu respectă izolarea la domiciliu

  399

  O femeie din București a anunțat Poliția că fiica sa și concubinul acesteia, întorși din Franța în urmă cu câteva zile, nu stau în izolare la domiciliu.

  În urma sesizării femeii, procurorii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

  “Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a fost înregistrat la data de 19.03.2020 dosarul penal nr. 2380/P/2020, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 Cod penal, constând în aceea că, în ziua de 18.03.2020, o persoană de sex feminin a sesizat Secția 7 Poliție cu privire la faptul că fiica sa, împreună cu concubinul acesteia, care s-au întors pe 16.03.2020 din Franța, nu respectă măsura izolării impusă de autoritățile competente.

  Citește și: Armata a început amenajarea spitalului ROL II, în București. Acolo ar putea fi tratați bolnavi de coronavirus

  Din verificările efectuate a rezultat că cele doua persoane au intrat în România la data de 16.03.2020, prin PCTF Nădlac, ocazie cu care au completat declarația pe proprie răspundere referitor la respectarea măsurii izolării, fiecare la adresa la care domiciliază”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

  În cauză a fost informată Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.