Patru persoane din cele 4.600 înscrise la testările pentru depistarea COVID-19 organizate de Primăria Capitalei au avut rezultate pozitive

486

Din 4.600 de bucureșteni care s-au înscris voluntar în proiectul de testare pentru depistarea COVID-19, organizat de Primăria Capitalei, doar 4 au avut rezultate pozitive.

“Din 11.000 de bucureșteni înscriși în programul de testare cu PCR, au fost 4.600 de teste deja efectuate și din acestea doar 4 au fost pozitive”, a declarat primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea.

Testarea bucureștenilor în cadrul proiectului primăriei “Sunt imun la covid” a început în data de 10 iunie, pe Arena Națională. Campania a fost oprită după o zi pe stadion.

Citește și: Primăria Capitalei vrea să modernizeze autobuzele vechi de 14 ani ale STB cu bani de la Mediu. Răspunsul ministerului

Gabriela Firea a susținut că proiectul a fost blocat de Ministerul Sănătății și a anunțat că a depus plângere penală. Mai mult, primarul general al Capitalei mai precizează că testările vor continua, iar bucureștenii înscriși vor fi programați la unități medicale din București.