Gabriela Firea nu se lasă. Primarul Capitalei: Voi lupta până la ultima picătură

517

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a notat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care scoate la iveală că Nicușor Dan vrea să închidă câteva spitale din București.

După ce primarul general al Capitalei a descoperit că Nicușor Dan, candidatul pentru Primăria Municipiului București susținut de către Alianța USR-PLUS și PNL, vrea să închidă câteva spitale din București, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care împarte această informație cu locuitorii orașului.

Mai mult decât atât, actualul primar a ținut să sublinieze faptul că nu se va lăsa și că va lupta până la ultima picătură pentru ca spitalele respective să nu fie închise.

”Lupt până la ultima picătură pentru cele 20 de spitale ale Capitalei! Candidatul, frate cu interlopul Câine, a anunțat că va închide ”câteva”! Cum a făcut PDL în 2010!”, scrie Gabriela Firea.

Provocare din partea primarului Capitalei

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl întreabă public pe contracandidatul ei, Nicușor Dan, ce foloase a primit din partea ”interlopului Marius Mitrache zis Câine” pentru a-l ajuta să nu-i fie demolat restaurantul construit ilegal în ”Parcul Orășelul Copiilor”, din Sectorul 4 al Capitalei.

Totodată, primarul General a mai precizat că legea trebuie respectată și nu se poate negocia în funcție de averea unei persoane. De asemenea, Firea a mai adăugat că nu este speriată de amenințările interlopilor și are încredere că ”justiția își va spune cuvântul”.

Citește și: Cum arată Muzeul Copiilor pentru care Primăria Capitalei a plătit 1,3 milioane de euro și câți vizitatori a avut în primele 10 zile

”Este de datoria noastră să apărăm parcurile și zonele verzi! Legea nu se negociază în functțe de ce avere are cel care construiește ilegal pe spațiul verde! Interlopii nu ne sperie, chiar dacă ne amenință și au “frați” printre parlamentari. Îl întreb public încă o dată pe Domnul Nicușor Dan: ce foloase a primit pentru a-l ajuta pe interlopul Mitrache zis Câine să-și păstreze restaurantul și casa construite ilegal în parc. Nu are nicio scuză!

Justiția își va spune cuvântul!

Eu mă refer acum la moralitate. Cum este posibil ca un om care și-a făcut un titlu de glorie că apără parcurile, în care este ilegal să se construiască, să fie chiar unul care pune presiune pe autorități, pentru menținerea construcțiilor ilegale?

Este o sfidare față de lege, față de principiile ecologice, față de cetățeni!”, scrie Firea pe Facebook.