Încă o premieră în Sectorul 4- Orice informație legată de trafic, accidente rutiere sau de un semafor defect va fi afișată pe panourile digitale montate în nouă intersecții din sector

  2231

  Primăria Sectorului 4 în parteneriat cu Phoenix Media lansează sistemul outdoor de informare inteligentă în timp real „Ocoliți Intersecția”. Orice informație legată de trafic, accidente rutiere sau de un semafor defect va fi afișată pe panourile digitale montate în nouă intersecții din sector.

  Practic, prin această modalitate, cetățenii vor fi informați într-un timp extrem de scurt despre situațiile din trafic.

  Cum funcționează?

  Sistemul este activat simplu de Politia Locala a Sectorului 4. În cazul unui accident sau a unui semafor defect, polițiștii locali prezenți la fața locului vor trimite un mesaj serverului Phoenix Media de administrare a retelei de outdoor digital.

  Mesajul va apărea în cel mult 1 minut de la data transmiterii acestuia și va rula pe panourile digitale timp de o oră, astfel  cetățenii vor fi ținuți la curent cu tot ce se întâmplă în zona în care aceștia se află.

  Citește și: Primaria Sectorului 4 a început să distribuie primele blocatoare pentru cei care dețin un loc de parcare de reședință

  În cazul în care un cetățean observă nereguli în trafic, aceștia pot suna în Call-Center, la numărul 021.9441. De aici vor fi preluați de polițiștii locali care vor verifica informația primită de la aceștia și vor trimite un mesaj către serverul Phonix Media care vor posta imediat mesajul pe acele panouri digitale.

  Proiectul „Ocoliti Intersectia” este al doilea program de responsabilitate sociala al Phoenix Media, dupa ce compania de outdoor digital a lansat proiectul implementat cu ISU prin care cetatenii sunt informati in timp real de situatii de urgenta aparute pe raza municipiului Bucuresti.

  Panouri digitale montate în următoarele intersecții:

  Giurgiului cu strada Luică;

  Apărătorii Patriei;

  Piața Big Berceni;

  McDonald’s Brâncoveanu;

  Pieptănari;

  Tineretului;

  Timpui Noi;

  Dimitrie Cantemir (Bloc Horoscop);

  Piața Unirii ( la fântâni)