Medic din București dat afară din chirie pentru că lucrează în spital: Mi-a spus că a început lupta pentru supraviețuire

488

Un medic rezident din București a povestit că proprietarul apartamentului în care locuia l-a dat afară pentru faptul că lucrează în spital și ar putea aduce acasă coronavirusul.

“Am fost sunată pe 31 martie de proprietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam. I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut.

Citește și: Nicuşor Dan: 10.000 euro pentru o staţie de autobuz în Bucureşti. Putea să le aibă gratis

Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns… e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta. A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost”, a povestit medicul.