USR îi taie creanga de sub picioare lui Antonio Andrușceac. Candidatura acestuia la Primăria Sectorului 4 a fost invalidate

  823

  Candidatura lui Antonio Andrusceac pentru Primăria Sectorului 4 a fost invalidată, miercuri seară, de Biroul Național al USR, două dintre motive fiind faptul că a susținut referendumul pentru familia tradițională, dar și colaborarea strânsă cu actualul primar al sectorului 4.

  Pentru validarea candidaturii lui Andrusceac au votat doar Cristian Seidler, Teodora Stoian, Andrei Macsut. S-au opus validării Cătălin Drulă, Diana Mureșan, Ionuț Moșteanu, Silvia Dinică, Cristina Prună, Claudiu Năsui, Iulian Bulai, Radu Mihail, Liviu Mălureanu, Andrei Corbu, Allen Coliban, Cristian Moș, Dan Barna, Vlad Botoș.

  La vot s-au abținut Elek Levente, Ana Ciceală, Cătălin Stancu, iar Dumitru Dobrev a fost prezent, dar nu a votat, în timp ce Nicu Ștefănuță a părăsit ședința.

  Decizia șefiei USR nu a rămas însă fără urmări. Un alt consilier local, Sorin Ceacâr, parte din echipa lui Andrusceac i-a taxat însă, pe Facebook, pe conducătorii USR-ului, pe care îi numește impostori.

  Citește și: Răzgândeli în tabăra USR cu privire la candidatura lui Antonio Andrusceac la Primăria Sectorului 4. Care ar fi motivele?

  „IMPOSTURA LA USR S4!

  „În această seară, impostura și ipocrizia Biroului Național al USR a depășit limita decenței, moralității, competenței, meritocrației și a tot ceea ce acest partid a clamat in ultimii ani.

  ANTONIO ANDRUȘCEAC, liderul consilierilor USR din filiala sector 4, ales democratic după 2 tururi in interiorul organizației pt candidatura la primărie, in august2019, a fost respins de conducerea USR! Fără nici un argument!

  Pentru că așa cum am mai precizat în trecut, PLUS va lua sectorul 4 și 5, posibil ți 6. Iar USR va pleca capul și va accepta.

  În afara de faptul că au călcat în picioare autonomia unei filiale de peste 200 de membri, s-a preferata a fi pusă POLITIC, Simona Spătaru. Omul lui Cioloș. Asupra ei voi reveni cu un amplu material mâine.

  Stimați cetățeni ai sectorului 4, din păcate “oamenii noi” cu care USR s-a lăudat pt București, nu sunt de fapt decât niște impostori politici, practic, în această seara, partizanii lui Cioloș-Barna au decapitat ultima filială din București care rezista asalturilor oamenilor puși politic, departe de orice competență.

  În vară, la alegerile locale aveți ocazia, dacă doriți, să sancționați clasa politică a “oamenilor noi” din politică.

  “Creem o lume Nouă, nu vouă” !”, a încheiat Sorin Ceacâr.