VIDEO/Nicuşor Dan, explicaţie halucinantă despre lipsa căldurii în Bucureşti: “Căldura care ajunge, nu ajunge. E o chestiune de fizică”

  549

  Nicuşor Dan a venit cu o explicaţie halucinantă pentru problema caloriferelor reci din Bucureşti. “E o chestiune de fizică, căldura care ajunge, nu ajunge”, a fost declaraţia, plină de tâlc, a primarului.

  Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, le-a spus jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă, că sunt puţini bucureşteni care au probleme cu căldura şi cu apa caldă şi a încercat să explice ce se întâmplă.

  Citește și: Primele decese din cauza gripei. Este vorba despre două femei din București!

  “E o chestiune de fizică. Dar azi e bine. Dacă vă uitați pe harta de termoficare, o să vedeți că sunt puține probleme. Sunt persoane care sunt afectate de avarii și sunt persoane, mult mai multe, 95-96-97% dintre bucureșteni, care nu au probleme”, a declarat Nicuşor Dan.

  De asemenea, edilul a explicat de ce bucureştenii au mai puţină căldură atunci când este frig afară, fiind un fenomen pe care îl pune pe seama fizicii: “Pentru că e nevoie de mai multă căldură și aceea care ajunge nu ajunge. E simplu, e fizică. Când e cald afară se pierde, dar cea care nu se pierde și ajunge, e suficientă. Când e frig afară tot se pierde, dar cea care ajunge nu ajunge la toată lumea”, a afirmat, senin, primarul general al Capitalei.

  În plus, Nicuşor Dan le-a recomandat oamenilor să-şi plătească facturile şi a declarat că lucrările pentru corectarea avariilor se află în desfăşurare.

  Situația la zi a avariilor din rețeaua de termoficare din București, poate fi studiată aici: https://www.cmteb.ro/functionare_sistem_termoficare.php

  Conform datelor prezentate, astăzi, 12.01.2023, sunt peste 800 de blocuri care au probleme cu apa caldă sau cu încălzirea în apartamente! Evident, o chestiune de fizică!