Cei mai fericiţi români: pentru cine cumpără Primăria Capitalei apartamente

  467

  Primăria Capitalei anunţă că declanşează licitaţia pentru achiziţionarea a 100 de apartamente pentru cadrele medicale din spitalele municipalităţii, valoarea totală a proiectului fiind de aproape 39 de milioane de lei.

  Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Imobiliara Bucureşti, cumpără 100 de apartamente care vor fi repartizate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Primăria Municipiului Bucureşti.

  „Compania Municipală Imobiliara Bucureşti (CMIB) a lansat o licitaţie publică pentru a cumpăra, în perioada următoare, 100 de apartamente de pe piaţa liberă. Locuinţele urmează să fie repartizate cadrelor medicale angajate într-unul dintre cele 19 spitale administrate de Primăria Capitalei. Până acum au fost achiziţionate 177 de locuinţe, iar în curând se va lansa şi licitaţia pentru alte 323 de apartamente”, anunţă Primăria printr-un comunicat de presă.

  Citește și: Primăria Capitalei se răzgândește: A explicat de ce sunt necesare SUV-urile pentru Energetica, apoi l-a sancționat pe șeful companiei

  Licitaţia presupune achiziţionarea a 100 de apartamente de două şi trei camere, confort 1, amplasate în sectoarele 2 şi 3 ale Bucureştiului, în apropierea unor spitale administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB.

  Valoarea totală a proiectului este estimată la 38.800.000 lei (fără TVA), iar preţul de vanzare solicitat pe metrul pătrat util nu trebuie să depăşească 6.192 lei/mp (fără TVA).