Gabriela Firea, avertisment sumbru pentru Bucureşti: Vor veni zile dificile

587

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, a anunţat recent că în Capitală vor urma o serie de zile dificile după investiţiile făcute de PMB pentru ajutorarea spitalelor din oraş. Cu toate acestea, edilul consideră că aceste investiţii erau necesare în cadrul pandemiei COVID-19.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declară că vor veni zile dificile dacă Guvernul nu va găsi o soluție prin care să sprijine financiar autoritățile.

„Suntem pregătiți în ceea ce privește resursa umană, pentru că suntem toți pe poziții. Deocamdată, dar o perioadă scurtă, ne vom mai descurca și cu banii. Pe urmă vor fi zile foarte dificile dacă Guvernul nu găsește o soluție prin care să sprijine autoritățile locale, cele care au în sarcină foarte multe activități în această perioadă.

Citește și: Medic din București dat afară din chirie pentru că lucrează în spital: Mi-a spus că a început lupta pentru supraviețuire

Nu ne victimizăm, nu ne plângem, dar toate aceste activități trebuie să fie realizate. Absolut totul necesită nu doar resursă umană, ci și resursă bugetară. Am transmis și eu, ca și alți primari, adrese către Executiv și sperăm să existe o decizie în perioada următoare”, a spus Gabriela Firea.

Primăria Capitalei a alocat sume uriașe în lupta cu coronavirusul

„Peste 10 milioane de euro, un efort într-o lună, o lună și jumătate. Toate spitalele trebuiau să fie pregătite pentru perioada de pandemie, s-au făcut investiții și mai urmează pentru ele sunt foarte necesare”, a spus Gabriela Firea.