Negoiță despre Nicușor Dan: „Vine un politruc cu mâinile în buzunar, netuns, nefrezat, și ne spune că pasajele nu fluidizează traficul”

217

Primarul Sectorul 3, Robert Negoiță, a declarat joi, în emisiunea Jurnalul de seară, la Digi24, că pasajele făcute la ieșirea din București au fluidizat traficul, iar locuitorii Capitalei au economisit astfel multe ore. 

El susține că va continua să facă pasaje dacă îi va permite primarul general Nicușor Dan și oriunde se poate fără avizul acestuia. „Vine un politruc cu mâinile în buzunar, netuns, nefrezat, și ne spune nouă că părerea lui este că pasajele făcute nu fluidizează traficul. Nu stau să mă uit la opiniile sale aberante”, spune Negoiță.

Citește și: Sebastian Burduja anunță că va candida la Primăria Capitalei, din partea PNL

“A venit şi a spus că un specialist se înconjoară de specialişti. Domnule, este în stare să aducă un singur specialist, cât de incompetent ar fi acel, vezi doamne, specialist, care să ne spună că nu se fluidizează traficul? De altfel, a făcut nişte afirmaţii rupte de realitate, care nu îi fac onoare – că nu s-a fluidizat circulaţia la doamna Ghica cu acel pasaj. Aţi circulat pe acolo? Problema este că proiectul nu a fost continuat şi te propteşti în intersecţiile celelalte care nu au fost fluidizate. Cum poate să spună cetăţenilor care au fost la mare anul trecut, şi care vor merge la mare anul viitor şi care ştiu ce fiasco, ce dezastru era ieşirea spre mare, înainte să facem noi pasajele?”, a clamat edilul sectorului 3.

”Vine un politruc cu mâinile în buzunar, netuns, nefrezat, și ne spune nouă că părerea lui este că pasajele făcute nu fluidizează traficul”

”Cum poate să spună un om, un pieton, nu primar general, că nu s-a rezolvat problema traficului la ieșirea din București către A2? Că în Sectorul 4, unde Daniel Băluță, să-i dea Dumnezeu sănătate, a inaugurat un pasaj care era un dezastru și acum se circulă absolut fluent și decent. Dar vă dau cifrele date de specialiști. Vine un politruc cu mâinile în buzunar, netuns, nefrezat, și ne spune nouă că părerea lui este că pasajele făcute nu fluidizează traficul”, a continuat Negoiță.

”Mai mult de 2 milioane de ore economisim, stăm mai puţin în trafic, în fiecare an, datorită pasajelor pe care le-am făcut la ieşirea din Bucureşti. Mai fac pasaje dacă mă lasă individul ăsta! Sunt administrate de dumnealui, că noi, unde am putut să facem fără avizul dumnealui, le-am făcut, că nu stau să mă uit la opiniile absolut aberante pe care le are. Acolo unde depindem de semnătura dumnealului pe care nu o dă, este complicat”, a spus Robert Negoiță, la Digi 24.