Sebastian Burduja anunță că va candida la Primăria Capitalei, din partea PNL

76

Printr-o postare făcută pe pagina personală de facebook, Sebastian Burduja, ministrul Energiei în actualul Guvern, care este și președintele interimar al filialei București a Partidului Național Liberal, anunță că ”am pornit” cu ”Destinația: Primăria Capitalei”.

Anunțul este cu atât mai interesant cu cât conducerea PNL nu a făcut un anunț în acest fel, și care lasă de înțeles că bătălia pentru Primăria Capitalei se va da pe cont propriu, fără vreo alianță cu alt partid.

Citește și: Burduja: ”Bucureştiul, din păcate, e exemplu de manual de eşec în ceea ce priveşte sistemul de termoficare”

Zvonurile în privința candidaturii lui Burduja transpiraseră de ceva timp. În plus, în ultima vreme ministrul Energiei s-a dovedit o voce extrem de critică la adresa actualei administrații, condusă de Nicușor Dan. Această postare, care este și sponsorizată, nu vine decât să confirme intenția președintelui liberalilor de la București de a candida la Capitală.

Am pornit. Stația: PNL București, Aleea Modrogan 22. Destinația: Primăria Capitalei. Astăzi a avut loc prima întâlnire a echipei de campanie #PNL București, începutul călătoriei pentru cucerirea Capitalei. Am pus în mișcare roțile trenului care va ajunge primul la destinație și îi va include pe toți bucureștenii care își doresc un altfel de București.
Alături de secretarul general PNL Bucuresti, Valentin Ștefan, Prim-Vicepreședintele și Viceprimarul General, Stelian Bujduveanu, și întreaga echipă de campanie, cu reprezentanți de la toate cele șase organizații de sector, am stabilit obiectivele și acțiunile pentru 2024, echipele și responsabilitățile acestora. Avem cea mai bună echipă pentru București și vom lăsa rezultatele să vorbească”, sună postarea lui Burduja, făcută în cursul zilei de duminică, 14 ianuarie!
După care anunță și modelel lui pentru viitoarea carieră: ”În seara aceasta ne-am amintit de exemplul marilor liberali care au construit Bucureștiul, de la Vintilă Brătianu la Pache Protopopescu. Ambii au avut trei ani la dispoziție și au schimbat pentru totdeauna fața Capitalei, transformând-o într-un oraș cu adevărat european. Le-am transmis colegilor mei principiile mele de lucru: încredere, responsabilitate, unitate”.
Iar la finalul postării spune despre proiectele ulterioare, pentru ” Bucureștiul Viitorului”, făcând și un apel pentru populație să i se alăture în acest demers: ”Suntem datori în fața trecutului și mai ales pentru generațiile viitoare să dăm bucureștenilor “a treia cale”, după două administrații eșuate. Ne vom concentra pe soluții, proiecte și inițiative pentru Bucureștiul Viitorului. Știu că ne dorim cu toții un oraș în care să ne fie drag să trăim, cu condiții normale într-o mare capitală europeană de secol XXI. Dacă doriți să veniți alături de această echipă, dacă aveți același vis al unui București mai bun, vă aștept cu brațele deschise. Îmi puteți scrie direct la sebastian@burduja.ro. Înainte, împreună”!
Postarea a primit peste 800 de aprecieri și comentarii cu urări de succes, probabil, din partea colegilor de partid!