Telegondolă în Bucureşti. Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Soluţie “SF”. E în discuţie

  493

  Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, şi despre soluţiile găsite pentru rezolvarea problemelor de trafic.

  Sectorul 2 este cel mai dens populat din această țară. 11.000 de locuitori pe kilometru pătrat. Am ajuns la un parteneriat cu Metrorex, după ce le-am cerut să modernizeze stația de metrou Pipera, e o stație foarte veche. Dacă înainte nu erau foarte mulți locuitori acum este a doua cea mai folosită stație. E o căsuță veche, micuță. Am ajuns la un acord cu Metrorex, să ne dea această stație nouă și în baza unui studiu să o renovăm și să facem mai multe intrări pentru a ajuta locuitorii din zonă”, a precizat viceprimarul Sectorului 2.

  Citește și: Gabriela Firea face un anunț MAJOR: când încep lucrările la Spitalul Metropolitan din Capitală

  În cadrul interviului acordat la DCNews, viceprimarul Dan Cristian Popescu a vorbit și despre posibilitatea introducerii unor autobuze pentru a transporta direct locuitorii din Pipera, dar și despre o telegondolă.

  Avem o discuție care poate să pară puțin SF, bazată pe un plan mai vechi, cel cu telegondola. Studiem posibilitatea de a face telegondola să lege zona Obor de zona Pipera, să treacă peste locuri. Este în discuție momentan. O telegondolă cu uz de transport și nu turistic”, a mai spus Dan Cristian Popescu.