Tratamente stomatologice gratuite pentru elevi si studenti. Cabinete disponibile, programări

  593

  Gabriela Firea a anunțat că au fost efectuate aproape 5000 de tratamente stomatologice gratuite pentru elevi și studenți, în trei săptămâni de la  deschiderea cabinetelor. Unde trebuie să mergi și cum te programezi.

  “Aproape 5.000 de tratamente stomatologice gratuite pentru elevi si studenti, in doar trei saptamani de la deschidera cabinetelor, pe perioada vacantei. Cabinetele sunt ultra-moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie. Cadrele medicale sunt foarte bine pregatite si stiu cum sa-i abordeze oe copii, astfel incat sa nu le fie teama.

  Mesaje de la părinți

  Acțiunea noastră se bucură de un real succes, dovadă fiind numărul mare de copii și studenți care au fost programați prin call-center numai în primele zece zile de la deschiderea cabinetelor. Profesionalismul medicilor și asistenților din cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București este apreciat atât de părinți cât și de copii. Avem și multe mesaje primite de la părinții ai căror copii au beneficiat de consultații și tratamente în cabinetele școlare, în ultimele zile, încântați de felul în care au fost primiți și tratați. Vă redăm doar câteva dintre ele:

  Mulțumim! am fost astăzi la programare în sectorul 5(incinta liceului Moțoc) cu băiatul și am rămas plăcut surprinsă. Personal super profesionist. Fetele de la recepție foarte amabile, drăguțe. Curățenie, măsuri de protecție. Felicitari!”- ne-a scris Cristina pe pagina de Facebook.

  Doamna dr. Şerban și doamna asistentă Alina sunt două doamne super de treabă care interacționează cu copiii în mod interactiv, iar cei din staff sunt foarte amabili. Recomand!”- ne spune Alina.

  Citește și: Ce se întâmplă cu cel mai nou proiect de malluri din Bucureşti din cauza pandemiei

  Mulțumim! Am fost în sectorul 5 (incinta liceului Moțo ) sunt foarte multumiță de întreg personalul medical pentru profesionalism cât și pentru buna organizare și curățenia din cabinet. Mulțumim doamnelor de la recepție pentru amabilitate. Pe viitor ar trebuie să existe asemenea cabinete pentru copii și adolescenți deoarece sănătatea orală trebuie menținută din copilărie pentru o populație sănătoasă matură.” – ne-a transmis Florentina”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

  “Prevenția este foarte importantă în ceea ce privește sănătatea copiilor dumneavoastră. Tocmai de aceea, Primăria Capitalei, prin ASSMB, a reușit, în urma investițiilor masive din ultimii ani, să doteze cabinetele stomatologice cu aparatură și instrumentar de ultimă generație.

  Vă reamintim că programul de funcționare al celor șase cabinete stomatologice este 8:00 – 15:00, în zilele de luni, miercuri și vineri, și 11:00 – 18:00, în zilele de marți și joi.

  CABINETELE ȘCOLARE:

  • Sector 1 – LICEUL TEORETIC NICOLAE IORGA, BD. ION MIHALACHE, NR. 126, tel: 0752.154.701
  • Sector 2 – COLEGIUL NAȚIONAL “CANTEMIR VODĂ”, BD. DACIA, NR. 60, tel: 0752.263.601
  • Sector 3 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 20, STR. PREVEDERII, NR. 19 , tel: 0751.191.901
  • Sector 4 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 79, STR. CUZA VODĂ, NR. 51, tel: 0754.206.301
  • Sector 5 – COLEGIUL TEHNIC DUMITRU MOȚOC, STR. SPĂTARUL PREDA, NR. 16, tel: 0753.123.901
  • Sector 6 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 174 – CONSTANTIN BRÂNCUȘI, STR. ROȘIA MONTANĂ, NR. 41, tel: 0753.157.701

  CABINETE STOMATOLOGICE UNIVERSITARE:

  Universitatea Politehnică București, Complex Regie, Splaiul Independenței nr. 290, sector 6 (lângă Club Maxx) telefon call center 0374.887.887 (tasta 2)

  VIZITA LA CABINET SE VA FACE PE BAZĂ DE PROGRAMARE PREALABILĂ, LA NUMERELE MAI SUS MENȚIONATE

  În aceste cabinet stomatologice, copiii și studenții beneficiază de tratamente precum sigilări, detratraje, tratament carii, extracții dentare, în toate situațiile aceastea fiind GRATUITE”, a mai transmis primarul Capitalei.