VIDEO/ ASPA, chemată să ridice câinii de la capela la care e depus trupul neînsuflețit al Anei Oros

  498

  Hingherii au fost chemați joi să prindă o haită de câini adunați lângă capela din cimitirul Giulești – Sârbi unde e depusă femeia ucisă sâmbăta trecută de maidanezi, a transmis Antena 3.

  Femeia ucisă la Lacul Morii nu scapă, nici după moarte, de patrupedele care i-au adus sfârşitul. Ca o ironie a sorţii, o haită de câiini este prezentă, în această dimineaţă, la capela unde a fost depusă Ana Oros, femeia care a căzut victima unei alte haite în urmă cu doar câteva zile, lângă Lacul Morii, în București, sectorul 6.

  Citește și: Stadiul lucrărilor la autostrada A0 / Când vom circula pe noua centură din Bucureşti

  Poliția Locală a Sectorului 6 și administratorii cimitirului au chemat angajații Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) pentru a veni să ridice maidanezii. Câinii nu au fost chiar prietenoşi, iar ziariştii prezenţi la cimitir chiar s-au temut de animalele care le-au ieşit în cale.

  Oamenii din cartier spun că o altă haită de câini este în acea zonă și că, efectiv, se tem să mai circule pe stradă. Ei şi-au exprimat speranţa că, măcar de această dată, autoritățile responsabile vor lua măsuri concrete și nimeni nu va mai păți o asemenea tragedie.

  Precizăm că Ana Oros Daraban, femeia în vârstă de 43 de ani care a fost omorâtă de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii, era angajată ca expert în Primăria Capitalei. Ea mai fusese atacată de câini anul trecut, cam în aceiași zonă.

  Între timp, la capelă vin cunoscuți ai femeii care a fost omorâtă de câini, pentru a-i aduce un ultim omagiu. În cursul acestei seri, trupul neînsufleţit al Anei Oros va fi dus la Baia Mare, acolo unde va fi înmormântat alături de părinții ei.