Un șofer britanic a fugit după ce a lovit o femeie gravidă, în sectorul 3. A fost prins pe Aeroportul din Cluj!

288

O femeie gravidă a fost accidentată în cursul zilei de joi, 26 Ianuarie 2023, în jurul orelor  19:00, pe Drumul Gura Caliței din București. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins încercând să fugă din țară!

Din primele informații, conducătorul unui autoturism E-Classe de culoare neagră, care se deplasa pe Drumul Gura Caliței, din sectorul 3, în apropierea zonei rezidențiale Palladium din municipiul București, a surprins și a accidentat o femeie gravidă.

Citește și: VIDEO/ ASPA, chemată să ridice câinii de la capela la care e depus trupul neînsuflețit al Anei Oros

Aceasta, însărcinată în 33 de săptămâni, a ajuns la Spitalul Pantelimon cu fractură deschisă la unul dintre picioare. Din nefericire, tânăra care a fost lovită în timp ce traversa strada a pierdut sarcina, deși mai avea doar aproximativ o lună până ar fi trebuit să nască. 

Șoferul autoturismului a fugit din zona evenimentului. Polițiștii au desfășurat cercetări pentru pentru identificarea acestuia, traficul rutier fiind blocat pe durata intervenției și cercetărilor. La locul accidentului au intervenit și trei voluntari instruiți prin programul Există Un Erou în Fiecare dintre Voi!

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, un cetățean englez de naționalitate libaneză, în vârstă de 24 de ani (foto).

Acesta fusese dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara. Persoana în cauză a fost preluată de polițiștii, care au procedat la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.