Andrei Caramitru: „Bucureștiul arată nespălat și jegos pentru că așa e și primarul”

520

Un susținător vehement al primarului general al Capitalei înainte de a-și câștiga mandatul, Andrei Caramitru și-a schimbat radical atitudinea. El nu pierde nicun prilej pentru a-l critica în termeni duri pe Nicușor Dan.

Andrei Caramitru este profund nemulțumit de performanța primarului general Nicușor Dan de la preluarea mandatului. Dacă în 2020 anunța că va sărbători victoria lui Nicușor Dan cu o sticlă de șampanie, acum, la trei ani distanță, perspectivele s-au schimbat radical.

Citește și: Nicușor Dan și-a pus slipii de scandal și a plecat la mare/ VIDEO

Andrei Caramitru a fost rapid dezamăgit rapid de prestația și de munca edilului, așa că nu a evitat să o expună și public. El cerea în 2022 ca primarul Bucureștiului și primarul Sectorului 1 să fie înlocuiți cu persoane care ar putea face mult mai multe lucruri.

În timp, și din ce în ce mai des, Caramitru a emis multe critici dure, duse până la limita jignirilor, la adresa primarilor Nicușor Dan și Clotilde Armand. El își exprima, astfel, nemulțumirea față de evoluția situației din București de la preluarea mandatelor de către cei doi.

Acesta spunea anul trecut că este evident că Nicușor Dan și Clotilde Armand nu mai sunt potriviți pentru aceste funcții.

Caramitru a evidențiat că avem nevoie cu disperare de cineva care să aibă măcar competențe minime. De cineva la nivelul unei persoane normale, spunea el. El e de părere că asta nu are legătură cu politica. Repararea gropilor și gestionarea traficului nu depinde de partidul politic la care ești afiliat.

Mai mult, economistul este de-a dreptul revoltat vizavi de atitudinea susținătorilor lui Nicușor Dan: ”Am primit înjurături de la câțiva din AUR, dar rar. În rest destul de puține reacții violente. In schimb cum ating o tema legată de cineva precis – Nicusor – vine un val de violenta verbala si amenințări cum nu am văzut la NIMENI. Se pare ca susținătorii lui sunt fanatici. Eu nu pot accepta sa fiu înjurat, făcut albie de porci, fără nici un argument – de tot felul de dementi. Sa spuneti ca nu sunteți de acord, sa veniți cu argumente e super ok, e normal si democratic. Dar sa ma ameninti si sa ma înjuri nu pot sa tolerez”, spune acesta într-o recentă postare pe contul personal de facebook!

Nu este prima ieșire de acest fel a acestuia. Acum câteva zile, el și-a exprimat păreri similare, ajungând la cuvinte jignitoare, ori la atacuri directe și răutăcioase: ”Vă promit aici că inteligentul ăsta va rămâne pe stradă sa zbiere la luna de la anul” ori ”Cu spume va pierde și va ajunge boschetar probabil urlând prin București “jos betoaneleeeee” si cerșind 5 lei…”

Andrei Caramitru a făcut și postări în care își justifică actuala atitudine, care duce la revolta împotriva lui Nicușor Dan!

Soluția lui Caramitru: ”un candidat comun bun de la PSD PNL”

Întrebat de către un interlocutor, de pe pagina lui, care ar fi alternativa, Caramitru nu a ezitat: ”usr e out in buc nici o șansa. Ideal ar fi un candidat comun bun de la PSD PNL nu firea”.