Nicușor Dan și-a pus slipii de scandal și a plecat la mare/ VIDEO

422

Cu toate că situația în București nu e tocmai roză, potrivit ultimelor sondaje, Nicușor Dan și-a pus slipii de scandal, gen chiloți tetra, și s-a dus pe Litoral. Că e om și el. Și așa face uitate problemele Capitalei. Până la urmă, marea spală tot.

În plină criză a apei calde din Capitală, care încă afectează sectoarele 1, 2, 3 și 6, primarul Nicușor Dan a fost surprins la mare.

Citește și: VIDEO/ Distrugerile de la Bagdasar, provocate de o conservă metalică aruncată pe conducta de evacuare a apei de pe acoperiș

Potrivit surselor Ciao.ro, edilul Capitalei a fost la mare, împreună cu familia. Acesta era împreună cu soția sa, Mirabela Grădinaru, și cu cei doi copii, simțindu-se bine într-o zi toridă, pe malul pustiu al mării. Nicușor Dan a ales o zonă retrasă, departe de ochii curioșilor. Mai mult, a ales să stea pe nisip și să se joace ca un copil mic cu găletușa, după care, a mers în mare să spele jucăriile prichindeilor, pășind cu atenție pe scoicile neprietenoase. Deh, așa este când mergi într-o zonă mai sălbatică ca să nu te recunoască bucureștenii. El a folosit același slip, tip chiloți tetra, precum a fost echipat acum o lună.

 

După fotografiile care au apărut, în început de august, cu el, în social media au ieșit și primele ironii la adresa lui. Atunci, unii internauți au susținut că Nicușor Dan a abordat un un stil „expirat”, prea „vulgar” sau în neconcordanță cu aspectul fizic. În general, slipul scurt este îmbrăcat de bărbații cu trup atletic – înotători, culturiști etc. În general, turiștii optează pentru slip tip boxeri sau șort mai larg și mai lung, ce se apropie de genunchi. Alții pur și simplu l-au ironizat pe primar pentru corpul de „Adonis”.