Daniel Băluță, primarul sectorului 4, a primit distincția de ”Primarul anului 2019”

  413

  Emil Boc a fost detronat! În urmă cu un an, primarul Clujului a fost distins cu premiul ”Primarul Anului 2018”, datorită demersurilor acestuia de promovare a proiectelor de tip Smart City la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Aseară, la palatul Parlamentului, în cadrul Galei Smart City Industry Awards, diploma de ”Primarul Anului 2019” i-a fost înmânată lui Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

  Cel mai important eveniment al industriei Smart City din România și-a desemnat aseară câștigătorii, în cadrul unei gale, care a avut loc la Palatul Parlamentului și la care au fost recunoscute și apreciate cele mai eficiente soluții inteligente, menite să le facă viața oamenilor mai usoară.

  Cu măsuri „smart” precum posibilitatea achitării taxelor și impozitelor direct de pe telefon sau din fața calculatorului, cu locuri de parcare ce pot fi închiriate exclusiv online, cu intersecții inteligente, Sectorul 4 a fost marele câștigător al galei. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a câștigat premiul ”Mayor of the Year (”Primarul Anului”).

  Citește și: Gabriela Firea amână aplicarea taxei pentru mașinile poluante din București. Anunțul făcut de Gabriela Firea

  ”Vă mulțumesc pentru acest premiu. Este premiul unei întregi echipe de tineri cu care am demonstrat că se poate. Acesta este doar începutul, pentru că scopul nostru este acela de a rezolva problemele comunității, ale oamenilor, de a face sectorul 4 capitala capitalei. Atu-ul nostru a fost acela al inovării, al capacității de a transforma ideile în fapte, în realități palpabile. Sunt extrem de onorat pentru acest premiu și vă promit că nu ne vom opri aici cu proiectele menite să dezvolte comunitatea în care trăim. Vă urez sărbători fericite tuturor!”, a declarat Daniel Băluță, primarul sectorului 4, la coborârea de pe scena unde i-a fost înmânată distincția.

  Un alt premiu important a ajuns tot în sectorul 4. ”City-Managerul anului 2019” a fost pbținut de Ioan Gâf-Deac, directorul Direcției de Mobilitate Urbană sector 4.