Un bărbat din sectorul 3 a adunat în apartament 5 tone de gunoaie. Primăria a făcut curățenie: Punea în pericol tot blocul

  664

  Primăria sectorului 3 al Capitalei a evacuat din apartamentul unei persoane nu mai puțin de 5 tone de gunoi, acțiunea de igienizare venind în urma sesizărilor locatarilor.

  Primarul Robert Negoiță spune că persoana care și-a transformat apartamentul într-un depozit de gunoaie este în vârstă și suferă de tulburări de memorie. Pentru că nu are rude, primăria și-a asumat acțiunea de igienizare, pentru că locuința devenise deja un focar de infecție și punea în pericol tot blocul.

  „Aproape 5 tone de gunoi. Atât au strâns din locuința unei persoane colegii de la Direcția de Salubritate S3, în cadrul unei acțiuni de igienizare derulate împreună cu Poliția Locală Sector 3 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului S3.

  Citește și: Săptămâna viitoare s-ar putea relua circulația pe Bulevardul Decebal. Șoseaua e închisă din iunie

  Este vorba despre un apartament cu două camere în care locuiește o persoană în vârstă, fără aparținători și care suferă de tulburări de memorie.

  Din păcate, apartamentul devenise un focar de infecție și punea în pericol întreg blocul. Acțiunea de curățenie a posibilă cu sprijinul Asociației de Proprietari, care a și reclamat această situație, și, foarte important, pentru că proprietarul apartamentului respectiv a permis accesul și intervenția echipelor de salubritate”, a spus primarul sectorul 3, Robert Negoiță, într-un mesaj postat pe o rețea socială.