Gabriela Firea, anunț de utimă oră pentru bucureșteni. A fost convocat Consiliul General al Capitalei

  812

  Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a convocat astăzi, la ora 10:00, Consiliul General al Capitalei, pentru a modifica o lege interioară a primăriei dar și pentru a vota câteva proiecte.

  Ședința a avut loc într-o sală, la care au participat opt persoane.  Începând de mâine, 24.03.2020, ședințele de consiliu se vor ține în format online, motiv pentru care era necesară modificarea unei legi interioare a primăriei, pentru a putea demara procedura.

  Citește și: Armata a început amenajarea spitalului ROL II, în București. Acolo ar putea fi tratați bolnavi de coronavirus

  Deocamdată, se vor ține aceste ședințe în formula de 8, prin rotație. Un al proiect, la fel de important, a fost acela al achiziționării unui aparat de dializă necesar spitalului ”Victor Babes”, pentru pacienții infectați cu COVID-19 și a celor care au insuficiență renală.

  Un alt proiect constă în furnizarea meselor caldepersoanelor cu dizabilități, familiilor monoparentale și celor cu venituri foarte mici, dar și amânarea, fără penalități, a chiriilor celor ce locuiesc în apartamentele sau în casele de la AFI.