Titlu național la hochei pe gheață, după foarte mult timp, pentru București, la Under 20

729

În ziua în care reprezentativa României a obținut o excepțională victorie la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A, prima grupă valorică după cea de Elită, 3-2 cu Lituania, la patinoarul din Otopeni s-a atribuit titlul național la U 20!

Titlul a revenit echipei combinate CSM Suceava- Sportul Studențesc, care a trecut în finală de cei de la Sapienția, care își joacă meciurile de pe teren propriu la Cârța! Astfel, un nou titlu național la hochei pe gheață ajunge la București după o perioadă foarte, foarte lungă!

Citește și: Poliția Locală Sector 4 a fost alături de elevi, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”

Așadar, lotul noii echipe campioane la Hochei pe Gheață, U 20, care a primit azi medaliile de campioni, este următorul: Bogdan Enache, Petrescu Flavius, Savin Constantin, David Igor, Cristache Andrei, Boholt Toma, Maxim Emanuel, Nyika Sandor, Moraru David, Cusnit Ioan, Tanko Daniel, Trandafir Luca, Sfetcu Alexandru, Popa Ștefan, Niculai Andrei, Stogrea Daniel, Ciucan Luca, Radu Nectarie, Marinică Bogdan, Lupu Theodor, Lupașcu Călin, Maftei Raul, Antrenori: Constantin Curelar și Marian Ghiță. Cei mai mulți dintre aceștia sunt și componenți ai loturilor naționale!

Din păcate, meciurile contând pentru finală nu s-au mai disputat din cauza faptului că echipa harghiteană nu s-a prezentat nici sâmbătă, nici duminică la patinoar, desconsiderând competiția, și pierzând, astfel, întâlnirile cu 0-5, scor de forfait!