VIDEO // Cum va arăta noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni

  580

  Astăzi a fost prezentat proiectul noii stații de metrou care va fi construită pe Șoseaua Berceni. Într-o conferință de presă, Primarul Sectorului 4 a specificat etapele care urmează a fi parcurse pentru ca proiectul să se concretizeze.

  Metrorex a publicat și el un anunț, pe pagina de internet a companiei:

  “Ministerul Transporturilor, Metrorex și Primăria Sectorului 4 au semnat, un Protocol cu privire la edificarea unei stații de metrou la nivel suprateran, situată între stația de metrou Berceni și Șoseaua de Centură.
  Proiectul se va realiza în continuarea Magistralei 2 de metrou: Pipera – Berceni, utilizând și terenul aferent liniei de probă și legătura rețelei de metrou cu stația CF Popești.
  Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, Primăria Sectorului 4 va asigura sursele de finanțare necesare, precum și toate operațiunile care derivă din gestionarea surselor de finanțare, proiectarea și edificarea obiectivului stație de metrou, împreuna cu toată infrastructura necesară acesteia.
  După finalizarea proiectului, stația de metrou, împreună cu infrastructura aferentă, va intra în proprietatea publică a statului și se va atribui în concesiunea Metrorex.”

  Citește și: Primarul Sectorului 4 – Semnal de alarmă pentru părinții cărora li se cer bani în școli! ”Nu trebuie să plătiți nimic”!