FOTO // O stradă din Sectorul 1 al Capitalei arată ca în Evul Mediu, în timp ce primarul Tudorache cheltuiește 3,2 milioane de lei pe excursii electorale pentru pensionari

  471

  Mai mulți bucureșteni care locuiesc pe Drumul Lăpuș din Sectorul 1 au trimis redacției imagini care arată cum pe strada lor se circulă în condiții de Ev Mediu: o uliță îngustă, fără pic de asfalt, cu gropi care la prima ploaie sunt pline de apă.

  Revolta locuitorilor de pe Drumul Lăpuș vine pe fondul licitației organizate de primarul Dan Tudorache, prin intermediul Centrului Cultural al Sectorului 1, în urma căreia primăria celui mai bogat sector din București va plăti 3,2 milioane de lei pentru organizarea a 50 de excursii în stațiunea Sinaia pentru ”cetățenii pensionari” din Sectorul 1.

  Citește și: Motivați înainte de alegeri: primarul Daniel Tudorache cheltuiește 3,2 milioane de lei pe excursii la Sinaia pentru pensionari

  Excursiile vor avea loc în perioada septembrie – noiembrie 2019, adică fix în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Firma care a câștigat contractul, VERTICAL MARKET APPROACH, este nou înființată (iunie 2019), fiind deținută și administrată de Florin Barbu.

  O statistică realizată de HotNews.ro în ianuarie 2018 arăta că în Sectorul 1 mai existau la acel moment 62 de străzi neasfaltate, pe care localnicii circulă în Secolul 21 ca în Evul Mediu.