VIDEO // Primăria Sectorului 3 sancționează deținătorii parcărilor de reședință insalubre

  367

  Primăria Sectorului 3 prin Direcția Generală de Poliție Locală informează deținătorii parcărilor de reședință cu privire la obligațiile ce le revin privind salubrizarea acestora.

  Astfel, până pe 30 noiembrie, între orele 6.00-17.00, echipaje ale Poliției Locale Sector 3 desfășoară o serie de acțiuni de informare a locuitorilor prin distribuirea de materiale către președinții asociațiilor de proprietari. Acestora le sunt prezentate prevederile legale privind obligația de salubrizare a parcajelor de reședință atribuite de Primăria Sectorului 3.

  Informari pentru salubrizarea locurilor de parcare

  Detinatorii locurilor de parcare de resedinta au obligatii clare in ceea ce tine de curatenia locului de parcare pe care il au inchiriat. Desigur, echipele de salubritate ale PS3 trebuie sa igienizeze strazile si, implicit zonele de parcari, dar beneficiarii care au inchiriate aceste locuri au, la randul lor, obligatii. In acest sens, echipajele Politiei Locale Sector 3 desfasoara o actiune de informare prin distribuirea de materiale presedintilor Asociatiilor de Proprietari. In paralel, sunt identificate parcarile insalubre sau cele in care se creeaza permanent probleme si vor fi avute in atentie. http://www.primarie3.ro/stire/primaria-sectorului-3-sanctioneaza-detinatorii-parcarilor-de-resedinta-insalubre/ #iLoveS3

  Publicată de Robert Negoita pe Vineri, 23 noiembrie 2018

  De asemenea, vor fi identificate parcările insalubre și sancționați deținătorii acestora cu amenzi cuprinse între 500 și 1.500 de lei. Sancțiunile se aplică în conformitate cu prevederile art. 1 lit. g) din HCLS3 nr. 567/2017 privind stabilirea unor norme pentru buna gospodărire și înfrumusețare a Sectorului 3 al Municipiului București:

  Citește și: Autobuze școlare speciale pentru elevii de la cea mai bună școala din Sectorul 3

  Constituie contravenții și se sancționează cu amendă de la 500 la 1.500 de lei, pentru persoanele fizice și de la 1.500 la 2.500 lei pentru persoanele juridice următoarele fapte, dacă nu au fost săvârșite în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni: (…) g) nesalubrizarea parcajului public de reședință de către beneficiarii autorizațiilor de parcare.