Abator clandestin, descoperit de polițiști în curtea unui bărbat din sectorul 2 al Capitalei

  543

  Un abator clandestin a fost descoperit de polițiști în curtea unui gospodar din sectorul 2 al Capitalei. Omul creștea zeci de porci într-o baie improvizată, iar acum s-a apucat să-i taie în condiții greu de închipuit și să-i vândă. Vecinii se plâng că de ani de zile îndură un chin și că au făcut reclamații, dar abia acum par autoritățile dispuse să și ia măsuri.

  Ferma și abatorul clandestin au fost încropite de un bucureștean chiar în curtea casei din sectorul 2 al capitalei. Acolo porcii trăiau înghesuiți într-o baie dezafectată și vedeau lumina zilei numai atunci când erau sacrificați. La scene înfiorătoare asistă șocați toți vecinii.

  Porcii tăiați sunt transportați cu roaba până la poartă, la mașinile clienților. Iar sângele amestecat cu noroi curge pe stradă spre groaza oamenilor care se plâng că trăiesc acest calvar de câțiva ani, că au făcut nenumărate plângeri dar nimeni nu a luat nicio măsură.

  În această dimineață polițiștii au aflat că urma să vină un client și au organizat un flagrant în urma căruia au confiscat o mașină plină și au trimis probe de carne la analize să vadă dacă nu cumva porcii erau bolnavi.

  Citește și: Selly și Dorian Popa au susținut concerte surpriză în școli, pentru a combate bullying-ul în rândul copiilor

  Culmea e că, în trecut, Direcția Sanitar-Veterinară a fost în control și spune că nu a găsit nicio neregulă. Poliția Locală, în schimb, l-a amendat pe proprietar de mai multe ori.

  Cel care sacrifică porcii în astfel de condiții spune că de la el din curte nu a răzbătut niciodată niciun miros. Recunoaște, totuși, că nu a sacrificat porcii în condiții demne de o lume civilizată.

  Acum sunt așteptate rezultatele analizelor de carne. Polițiștii l-au amendat deja pentru că nu avea acte pe niciun dintre porcii sacrificați pe care se pregătea să îi vândă.