Primarul Tudorache va amenda tot sectorul 1 în 2020

  765

  Liberalii susțin că în Sectorul 1 al Capitalei se întâmplă lucruri demne de science fiction. Un exemplu în acest sens ar fi un Capitol din Bugetul pentru 2020 propus de primăria condusă de social-democratul Dan Tudorache. De exemplu… la Capitolul amenzi se preconizează încasări cu de aproape 30 de ori mai mari decât în 2019.

  ”Pe pagina Primăriei Sectorului 1 se dezbate zilele acestea bugetul sectorului 1. Spre surprinderea mea, există tot felul de date science fiction în acest buget. Cel mai mult sare în ochi capitolul « Amenzi, penalități și confiscări » unde primăria își propune să strângă aproape 336 de milioane de lei. Unii ar putea crede aceste cifre dacă nu ar ști că totalul amenzilor pe anul 2019 a fost de 19 milioane de lei.

  Citește și: Costel Alexe, despre tăierile de copaci din Herăstrău: Trimit Garda Forestieră în control, nu mai putem tolera astfel de practici

  Există două explicații:

  • Tudorache vrea să amendeze tot sectorul 1 în 2020
  • S-au pus cifre false în buget pentru a umfla artificial zona de venituri și a permite primăriei să facă achiziții pe bani fictivi.

  Sunt curios dacă doamna Trăscăianu, șefa DITL Sector 1 a semnat așa ceva sau cineva din primărie i-a falsificat semnătura. În mod evident ceva este în neregulă aici ! Astăzi un lucru este clar : Tudorache vrea să îi amendeze pe toți ! ”, e de părere Tănase Stamule, consilierul economic al premierului Ludovic Orban.