VIDEO // INCENDIU de proporții, în București: Circulația este INTERZISĂ, pe Splaiul Unirii

  876

  UPDATE

  „În sprijin a mai fost trimisa o autospecială. Din cauza vântului, se intervine cu dificultate, sunt mai multe focare de incendiu”, arată ISU București-Ilfov.

  Sursa citată mai precizează că focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp.

  Știrea inițială

  Polițiștii de la Circulație din București au restricționat traficul în zona Mihai Bravu, după izbucnirea unui incendiu de vegetație. Fumul dens se vede de la sute de metri depărtare.

  Citește și: Brâul Maicii Domnului vine în Sectorul 4, pentru al treilea an consecutiv

  “In urma unui incendiu de vegetație, a fost restricționat traficul pe Splaiul Unirii, sensul dinspre Sos. Mihai Bravu către Calea Vitan.

  Solicităm conducătorilor auto sa circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri”, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

  Pompierii anunță că au trimis în zonă trei autospeciale de stingere, însă intervenția este îngreunată de vântul puternic. Din primele date, se pare că este vorba de mai multe focare.

  INCENDIU de proporții, în București: Circulația este INTERZISĂ, pe Splaiul Unirii – VIDEO

  INCENDIU de proporții, în București: Circulația este INTERZISĂ, pe Splaiul Unirii – VIDEODetalii AICI: https://www.stiripesurse.ro/incendiu-de-propor-ii-in-bucure-ti-circula-ia-este-interzisa-pe-splaiul-unirii-video_1387948.htmlsursa video: Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov

  Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 30 septembrie 2019